Varför låsa upp Iphone?

LÅSA UPP IPHONE? ÄR DET LAGLIGT OCH VAD HÄNDER?

Har du hört talas om att man kan låsa upp operatörslåsta iPhones oavsett om det är iPhone 4, iPhone 5 eller 6? Visst kan man det! Men vad tjänar det egentligen till? En upplåsning av iPhone gör att du helt fritt kan välja vilken operatör du vill ringa med. Oftast när man köper en iPhone så kommer den med ett abonnemang.

För att operatören ska ha dig som kund så länge som möjligt kan det hända att de låser din mobil för att du ska var tvingad att använda just deras tjänster.

Genom att låsa upp din Iphone så tar du helt enkelt bort denna begräsning. Detta är många fördelar till en liten peng.

Fördelarna med att ha en helt olåst telefon är många. Du kan t.ex. låsa upp din iPhone för att få ett billigare abonnemang, vilket är den i särklass vanligaste orsaken.

Men det kan också hända att du är missnöjd med operatören du har av helt andra anledningar, t.ex. att täckningen är för dålig så att du inte kan ringa från ditt lantställe eller liknande.

Fler anledningar till varför man vill låsa upp iPhone kan vara att te x dina kompisar och familj har en annan operatör där man ringer gratis inom operatörens nät, då kan det lösa sig att utföra en upplåsning av iPhone.

 

Svårt är det verkligen inte. Vi och andra erbjuder till och med att göra det direkt över Internet, det kostar bara några hundralappar och går riktigt fort. Eftersom all upplåsning görs via Apple själva så behöver du aldrig vara orolig för vad det är du får.

En annan fråga som brukar dyka upp och som dessutom är lite utav en folk myt är huruvida det överhuvudtaget är tillåtet att låsa upp iPhone. Låt oss därför en gång för alla klargöra hur det ligger till, nämligen att det är helt lagligt och dessutom är det exakt samma metod som Apple själva använder.

Så med andra ord är upplåsning av iPhone inte något som privatpersoner kommit på, utan det är en vedertagen metodik som används utav tillverkaren såväl som företag runt om i världen för att låsa och låsa upp iPhone.

ÄR DET SVÅRT ATT LÅSA UPP EN OPERATÖRSLÅST IPHONE?

Det påverkar alltså inte faktorer såsom garantin eller bytesrätt, dessutom så blir det betydligt enklare att få telefonen såld på begagnatmarknaden den dagen du vill byta ut den.

Listan av fördelar kring att låsa upp sin iPhone kan egentligen göras ganska så lång, men för enkelhetens skull så begränsar vi oss till ovan punkter.

Välkommen att låsa upp din iPhone redan idag!