Låsa upp Icloud från Iphone
Låsa upp Icloud

Låsa upp Icloud

1,199.00 kr

Har du förlorat lösenordet till Icloud på din Iphone? Vi kan faktiskt hjälpa dig att låsa upp Icloud-låset.

Din iPhones IMEI

För att kunna låsa upp din Iphone så behöver vi ha dess unika IMEI-nummer. Slå bara in: *#06# så kommer ditt IMEI att visas.

Låsa upp Icloud Aktiveringslås på alla existerande Apple Iphone och Ipad

Låsa upp Icloud har egentligen ingenting med operatörslåset på Iphone att göra, men då vi fått så mycket förfrågningar om att låsa upp Icloud så har vi lagt till den tjänsten.

Om din Iphone är låst till Icloud och du INTE har lösenordet så är den i stort sett oanvändbar. Det finns inga tricks eller lösningar via Jailbreak etc. som tar bort Icloud låset på din Iphone.

Det hjälper inte heller att återställa eller uppgradera din Iphone för att få bort det, din Iphone duger mer eller mindre bara till att använda som dörrstopp eller till reservdelar.

Vi kan hjälpa dig att låsa upp Icloud låset på din Iphone och likt våra andra upplåsningstjänster så fungerar det helt och hållet på distans. Vi behöver alltså inte ha tillgång till din Iphone för att kunna låsa upp den.

Efter vi har låst upp Icloud-låset på din Iphone så kan du använda den precis som vanligt, inga begränsningar eller liknande. Du kan dessutom skapa ett nytt Icloud-konto utan problem.

För att kunna låsa upp din Iphone från Icloud så behöver vi bara ha din Iphones IMEI-nummer. Enklaste sättet att ta fram IMEI-numret på din Iphone är att helt enkelt slå in följande:

*#06#

Då kommer ditt 15-siffriga IMEI-nummer visas på skärmen. Du kan också gå till:

Inställningar -> Allmänt – Om

Där finns din Iphones IMEI-nummer om du scrollar en bit ner på sidan.

När är detta användbart?

Det är väldigt vanligt att man helt enkelt glömmer bort lösenordet till iCloud och om man då dessutom inte kan återställa det så är man helt enkelt utelåst från sin Iphone eller Ipad om man t.ex. har uppdaterat eller återställt den.

Ett annat vanligt scenario är att man har köpt en begagnad Iphone eller Ipad som har ett aktiveringslås, får du då inte tag på lösenordet från den tidigare ägaren så är din Iphone eller Ipad i praktiken oanvändbar eftersom den inte går att aktivera.

Så denna tjänst är användbar för dig som helt enkelt inte kan aktivera din Iphone eller Ipad eftersom den kräver ett lösenord som du inte har.

Det tar lite längre tid att låsa upp Icloud på Iphone än det tar att låsa upp operatörslåset, för närvarande tar det mellan 1-14 dagar. Genomsnittlig tid för att låsa upp Icloud är ca 7 dagar, men var beredd på att det kan ta upp till 14 dagar om det är hög belastning.

När din Iphone är klar så meddelar vi dig via email och du behöver bara synka den i Itunes så är det klart.

Det spelar heller ingen roll om din Iphone är operatörslåst eller inte för att använda denna tjänst. Om din Iphone t.ex. är låst till Telia och är låst till Icloud så kommer denna tjänst bara ta bort Icloud-låset, inte Telia låset.

Det spelar heller ingen roll vilket land din Iphone kommer ifrån eller vilken modell du har, alla Iphone från alla länder fungerar. Se bara till att du skriver rätt IMEI i rutan ovan vid eventuell beställning så sköter vi resten.

OBS: Den här tjänsten fungerar också på alla existerande Apple Ipad

 

 

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Låsa upp Icloud”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *