Itools Guide

ITOOLS GUIDE

För att kunna låsa upp din Iphone från Icloud låset så behöver vi ha tillgång till någonting som kallas UDID vilket står för Unique Device ID. UDID är absolut nödvändigt för oss att ha om vi ska kunna låsa upp din Iphone från Icloud låset med vår Metod B. UDID går tyvärr inte att hitta i någon meny i din Iphone och Itunes visar det inte heller. Följande Itools guide visar det enligt oss enklaste sättet att ta fram UDID ur din Iphone utan att du behöver vara särskilt tekniskt intresserad.


Så här ser det ut när du startat Itools innan du anslutit datakabeln till din iPhone.

Första steget är att ladda ner Itools på din Windows dator. Itools kan du enkelt ladda ner från den officiella hemsidan här.

Första länken kan vara instabil så du kan även ladda ned direkt härifrån.

Itools har inget installationsprogram utan du packar bara upp det på valfri plats och kör filen Itools.exe.

Ibland så finns det uppdateringar tillgängliga och det är att rekommendera att låta programmet uppdateras.

När allting är klart så bör det se ut ungefär som på bilden till vänster.


Så här ser det ut med Itools startad och med en ansluten Iphone 6. Som du ser så visas redan här en hel del information om din iPhone.

Nu behöver du bara ansluta din Iphone till datorn via datakabeln, precis som med Itunes.

Men se till att Itunes inte är igång samtidigt som Itools efter som de då kan kivas om anslutningen till telefonen.

Nu kan du helt enkelt bara ansluta din Iphone till kabeln.

Det spelar ingen roll om du har ett SIM-kort i eller inte och det spelar heller ingen roll vilken modell av Iphone du har.

Vi ansluter här en Iphone 6 till kabeln och på Itools ser det ut som vänstra bilden.


Här ser du hur Itools visar detaljer om din Iphone. Det är dessa detaljerna vi behöver ha för att kunna inaktivera iCloud.

Nu om du tittar på programmet precis till höger om knappen ”Wifi Connection” så finns en liten länk som heter ”View Details”.

Om du klickar på den så kommer det att dyka upp en liten ruta med en massa data i som ser ut ungefär som nästa bild.

Nu om du tittar på programmet precis till höger om knappen ”Wifi Connection” så finns en liten länk som heter ”View Details”.

Om du klickar på den så kommer det att dyka upp en liten ruta med en massa data i som ser ut ungefär som bilden här till vänster.


Nu kommer du att se att Itools öppnar detaljerna om din iPhone i Notepad.

Vi behöver nu spara ner den här datan på ett lämpligt sätt eftersom du kommer att behöva bifoga den tillsammans med din beställning om du väljer att anlita oss för att låsa upp Icloud låset på din Iphone med vår Metod B.

Som du ser så finns det längst ner till höger på den mindre rutan en knapp som heter ”Open in Notepad”.

Klicka på den knappen så kommer programmet Notepad (anteckningar) att öppnas som det ser ut på nedan bild.

Spara nu filen som en textfil (.txt) med Notepad på valfri plats där du enkelt hittar den på din dator med valfritt namn och stäng ner Itools och koppla från din Iphone om du vill.

Textfilen kommer du sedan att behöva bifoga tillsammans med din beställning.

Som du ser så innehåller din textfil en massa tekniska detaljer om din Iphone och vi vill passa på att påpeka att det är just bara tekniska detaljer om din Iphone som är här i.

Det finns ingen som helst personlig information eller någonting som skulle kunna ge oss eller någon annan information som på något vis kan ”skada” dig eller din Iphone. Dessutom så sparas inte dessa filerna utan raderas så fort din Iphone är upplåst.

Om du nu har gått igenom den här guiden och har en textfil med din information och vill beställa så kan du göra detta här.