Betalning

VARFÖR FÖRSKOTTSBETALNING?

Vi tillämpar endast betalning i förskott på denna sida. Den huvudsakliga anledningen till detta är att kunna försäkra om oss att få betalt för vårt arbete.

Själva upplåsningen går också enbart genom elektroniskt media och är således omöjlig att skicka via Postförskott eller liknande.

  • PayPal

    PayPal är en betalningstjänst som ägs av eBay. Enligt handelsplatsen Tradera har PayPal mer än 100 miljoner användare världen över.

    Hundratusentals företag använder sig av tjänsten som är öppen både för privatpersoner och företag.

  • Stripe

    Stripe samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

    Stripe håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel.

All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. Läs gärna mer om våra betalningslösningar och säkerhetsåtaganden här.

Du kan betala din upplåsning med PayPal för maximal trygghet.Du kan betala din upplåsning med Stripe - Snabbaste betallösningen på Internet!